Bekijk de voordelen!

Waarom financieren?

Wel zonnepanelen maar geen grote investering doen? Ook hiervoor biedt Zekerzon een oplossing. Wil of kun je geen spaargeld investeren maar wil je wel genieten van zonnestroom en profiteren van BTW voordeel? Kies er dan voor om bij Zekerzon je zonnepanelen te financieren met een financiering. Hiermee word je direct eigenaar van jouw zonnepanelen zonder investering.

In het kort..

Hoe werkt het?

Je dak veranderen in een zonnedak is zoals dat heet een ‘duurzame woningverbetering’. Om het verduurzamen van woningen te stimuleren zijn er duurzaamheidsleningen in het leven geroepen. En daar kan jij je voordeel mee doen. Zekerzon vertelt jou graag wat de mogelijkheden zijn en je kunt zelfs via Zekerzon zo’n lening gemakkelijk af sluiten. Zo hoef je zelf geen investering te doen, maar betaal je een vast bedrag per maand. Je wordt direct eigenaar van jouw zonnepanelen. Daarmee profiteer je van fiscale voordelen, zoals de BTW-teruggave.

Welke past bij jou?

Onze mogelijkheden

Kies je er voor om bij Zekerzon je zonnepanelen te financieren met een financiering, dan willen wij jou graag zo goed mogelijk inlichten over de mogelijkheden.

Santander financiering

Bij Zekerzon kan je zonnepanelen financieren dankzij de duurzaamheids-lening Groen Lenen van Santander. Groen Lenen is al mogelijk vanaf €999 en je betaalt een vaste lage rente. De rente die je betaalt is in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.

Zo krijg je een ruimer budget op een verantwoorde en betrouwbare manier. Je profiteert nog steeds van een goed rendement en verdient je zonnepanelen binnen een paar jaar terug. Daarnaast begeleiden wij dit proces voor en met jou!

SVN financiering

Een SVn Duurzaamheidslening die vanuit het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland wordt uitgegeven in samenwerking met gemeenten, met als doel om je huis te verduurzamen. SVN biedt de meest aantrekkelijke rente en maakt boetevrij aflossen mogelijk. Er zijn ruim 100 gemeentes die deze duurzaamheids-lening verstrekken.

Niet in iedere gemeente is de SVn duurzaamheids-lening beschikbaar, check via de onderstaande knop of deze beschikbaar is in jouw gemeente!

Oók interessant..

Zelf zonnepanelen aanschaffen? ​

Na een eenmalige investering ben je direct eigenaar van de zonnepanelen en kan het besparen beginnen. Als eigenaar van zonnepanelen geniet je niet alleen van de hoogste maandelijkse besparingen, maar kun je ook profiteren van het BTW-voordeel.

Binnen 2 minuten afgerond!

Gratis dakscan

Doorloop de stappen en ontdek wat jouw dak op kan leveren met de zonnepanelen van Zekerzon!

Laten we verder gaan

Wat is je energie verbruik?

Laten we verder gaan

Wat zijn je gegevens?

De resultaten staan voor je klaar. Benieuwd naar wat zonnepanelen jou opleveren? Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag af te ronden.

Resultaat

Je hebt de dakscan afgerond!

We nemen spoedig mogelijk contact met je op!

Dakscan afgerond!

Bedankt voor je offerte aanvraag bij Zekerzon!

Een mooie eerste stap naar het duurzaam opwekken van jouw eigen stroom. Onze adviseurs bekijken de resultaten en analyseren jouw specifieke situatie.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een offerte op maat. Houd je mail en je telefoon in de gaten!