Alle stappen inzichtelijk

Onze werkwijze

Iedereen moet kunnen profiteren van de voordelen van de zon. Wij zijn er om dat te realiseren. Ons doel? Zonnepanelen voor iedereen binnen handbereik. Ook voor mensen die geen investering kunnen of willen doen. En ook voor mensen die niet zitten te wachten op al het uitzoekwerk.

1. Aanvragen van een offerte

Met de gratis dakscan vraag je een offerte aan voor zonnepanelen (inclusief de installatie). Een adviseur gaat je dak beoordelen en neemt daarna contact met je op. Bij Zekerzon werken we zo veel mogelijk online, zodat we zo goedkoop mogelijk, omvormers en panelen van hoge kwaliteit kunnen aanbieden.

2. Offerte verstuurd

Nadat het dak is beoordeeld, stuurt één van de Zekerzon adviseurs je per e-mail de offerte toe. Hierin is alles wat je moet weten over de installatie opgenomen: de productinformatie, de prijs en de terugverdientijd.

3. Adviesgesprek (optioneel)

Wellicht heb je na het ontvangen van de offerte nog wat vragen. Of wil je toch nog wat wijzigen in het legplan. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een persoonlijk adviesgesprek te boeken in de agenda van de adviseur. Zo kunnen jullie samen de offerte doornemen.

4. Accepteren van de offerte

Vervolgens kun je de offerte accepteren via de online offerteomgeving. Na akkoord vindt de schouw aan huis plaats. De doorlooptijd voor een schouw is lekker kort en kan dus snel.

5. Schouw aan huis

Zodra de offerte is geaccepteerd, komt er een schouwer op huisbezoek. De schouwer kijkt of de installatie technisch uitvoerbaar is. Er wordt gecontroleerd of het legplan past op het dak, waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabelroutes gaan lopen.

6. Inplannen van de installatie

De schouw vindt snel na akkoord op de offerte plaats. Daarna plant installlatiepartner Zonnefabriek een datum met je in om de Zonnepanelen te installeren. De wachttijd verschilt per periode in het jaar, dit zal de adviseur ook aan je uitleggen.

7. Jouw eigen zonnedak

Na de installatie ontvang je alle opleverdocumentatie. Zo krijg je bijvoorbeeld uitleg over hoe je de app kunt installeren. Zo kun je ten allen tijde, met één druk op de knop inzien hoeveel stroom je installatie oplevert. Handig toch?

8. Service & garantie

Na de installatie val je automatisch onder de hoede van een van de meest ervaren serviceafdelingen van Nederland, namelijk die van Zonnefabriek. Zij hebben inzicht in jouw installatie en kunnen je helpen met alle technische vragen. Bij Zekerzon krijg je standaard 10 jaar installatiegarantie en 25 jaar productgarantie op de zonnepanelen.

Een stralende dag

Hoe ziet de installatiedag er uit?

De dag van de installatie, krijg een blik op onze installatieprocedure. Voor je het weet draag jij bij aan een duurzame toekomst door je eigen energie op te wekken met je eigen zonnepanelen!

Losstaand zonnepaneel ter visualisatie van de te plaatsen panelen.

Sunpower P7 440WP

Bekijk de details..

Sunpower zonnepanelen

De zonnepanelen die straks op jouw dak liggen bestaan uit zonnecellen. Deze zonnecellen zorgen ervoor dat zonlicht wordt omgezet in energie. SunPower heeft de krachtigste zonnecel technologie op de markt. In vergelijking met standaard zonnepanelen produceert een SunPower paneel meer energie en is het beter in het vasthouden van zijn vermogen. Zo profiteer je jarenlang van het hoogste rendement. En met een goed gevoel: SunPower is namelijk Cradle to Cradle gecertificeerd en zet zich actief in voor duurzaamheid.

Logo van sunpower

Partner van Zekerzon

Omvormer gevisualiseerd, welke geïnstalleerd wordt bij aanvraag van panelen.

SMA Omvormer

Bekijk de details..

SMA Omvormer

Het hart van de installatie is de omvormer. Dit apparaat bepaald hoeveel vermogen er wordt omgezet in bruikbare stroom. Dat gaat echter niet zomaar. Eerst moet de opgewekte gelijkstroom om worden gezet naar zogeheten wisselstroom. Dit is de stroomsoort die je thuis uit het stopcontact haalt. Wij werken met omvormers van SMA. SMA is wereldmarktleider in de productie van hoogwaardige omvormers en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Partner van Zekerzon

Binnen 2 minuten afgerond!

Gratis dakscan

Doorloop de stappen en ontdek wat jouw dak op kan leveren met de zonnepanelen van Zekerzon!

Laten we verder gaan

Wat is je energie verbruik?

Laten we verder gaan

Wat zijn je gegevens?

De resultaten staan voor je klaar. Benieuwd naar wat zonnepanelen jou opleveren? Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag af te ronden.

Resultaat

Je hebt de dakscan afgerond!

We nemen spoedig mogelijk contact met je op!

Dakscan afgerond!

Bedankt voor je offerte aanvraag bij Zekerzon!

Een mooie eerste stap naar het duurzaam opwekken van jouw eigen stroom. Onze adviseurs bekijken de resultaten en analyseren jouw specifieke situatie.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een offerte op maat. Houd je mail en je telefoon in de gaten!