Word jij onderdeel
van ons verhaal?

Het verhaal van Zekerzon

Iedereen moet kunnen profiteren van de voordelen van de zon. Wij zijn er om dat te realiseren. Ons doel? Zonnepanelen voor iedereen binnen handbereik. Ook voor mensen die geen investering kunnen of willen doen. En ook voor mensen die niet zitten te wachten op al het uitzoekwerk.

Klinkt mooi, maar wat maakt Zekerzon dan anders dan anderen? We bieden de mogelijkheid om zonnepanelen te kopen of gebruik te maken van een duurzaamheidslening. We nemen alles uit handen en maken het zo gemakkelijk mogelijk. We bieden een snel, helder en eerlijk traject. Daarmee besparen we jou het uitzoekwerk.

Daar kun je zeker van zijn!

Principes die ons vormen

Efficiëntie

Het online adviesgesprek zorgt ervoor dat het traject snel en soepel verloopt.

Kwaliteit

We werken met de beste producten op de markt en betrouwbare installateurs.

Duidelijkheid

Bij ons geen addertjes: we zijn duidelijk en eerlijk gedurende het hele traject, zonder kosten achteraf.

Een blik achter de panelen..

Ontmoet het team

Met een team van meer dan 30 professionals staan we klaar om u te helpen met al uw behoeften. Onze toewijding aan uitmuntendheid en ons streven naar uw succes maken ons de ideale partner voor al uw projecten en uitdagingen. Of het nu gaat om het bieden van advies, het leveren van praktische ondersteuning of het creëren van op maat gemaakte oplossingen, wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen op elke stap van uw reis. Met een focus op klanttevredenheid en het overtreffen van verwachtingen, kunt u op ons rekenen voor professionele en betrouwbare dienstverlening die uw doelstellingen ondersteunt.

We kunnen niet zonder ze..

Onze installatiepartner

Logo van Zonnefabriek

Wanneer je kiest voor zonnepanelen van Zekerzon, wordt de installatie uitgevoerd door onze partner Zonnefabriek. Zonnefabriek is een zeer ervaren zonnepanelen-installateur en is al sinds 2009 actief in heel Nederland. Inmiddels heeft Zonnefabriek bij vele duizenden tevreden klanten zonnestroom projecten gerealiseerd. Kernwaarden van Zonnefabriek zijn: kwaliteit, eerlijkheid en klantvriendelijkheid. Zonnefabriek wordt beoordeeld met een 9,2 en 97% beveelt Zonnefabriek aan.

Binnen 2 minuten afgerond!

Gratis dakscan

Doorloop de stappen en ontdek wat jouw dak op kan leveren met de zonnepanelen van Zekerzon!

Laten we verder gaan

Wat is je energie verbruik?

Laten we verder gaan

Wat zijn je gegevens?

De resultaten staan voor je klaar. Benieuwd naar wat zonnepanelen jou opleveren? Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag af te ronden.

Resultaat

Je hebt de dakscan afgerond!

We nemen spoedig mogelijk contact met je op!

Dakscan afgerond!

Bedankt voor je offerte aanvraag bij Zekerzon!

Een mooie eerste stap naar het duurzaam opwekken van jouw eigen stroom. Onze adviseurs bekijken de resultaten en analyseren jouw specifieke situatie.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een offerte op maat. Houd je mail en je telefoon in de gaten!