Een stralende dag

Hoe ziet de installatiedag er uit?

De dag van de transformatie, krijg een blik op onze installatieprocedure. Voor je het weet draag jij bij aan een duurzame toekomst door je eigen energie op te wekken met je eigen zonnepanelen!

Wat klanten zeggen

Losstaand zonnepaneel ter visualisatie van de te plaatsen panelen.

Sunpower P6 410WP

Bekijk de details..

Sunpower zonnepanelen

De zonnepanelen die straks op jouw dak liggen bestaan uit zonnecellen. Deze zonnecellen zorgen ervoor dat zonlicht wordt omgezet in energie. SunPower heeft de krachtigste zonnecel technologie op de markt. In vergelijking met standaard zonnepanelen produceert een SunPower paneel meer energie en is het beter in het vasthouden van zijn vermogen. Zo profiteer je jarenlang van het hoogste rendement. En met een goed gevoel: SunPower is namelijk Cradle to Cradle gecertificeerd en zet zich actief in voor duurzaamheid.

Logo van sunpower

Partner van Zekerzon

Omvormer gevisualiseerd, welke geïnstalleerd wordt bij aanvraag van panelen.

SMA Omvormer

Bekijk de details..

SMA Omvormer

De stroom die de zonnepanelen leveren is niet direct geschikt voor gebruik. Daarvoor hebben we de omvormer. Deze zet de gelijkstroom die de zonnepanelen produceren om in wisselstroom, de stroom die in huis uit het stopcontact komt. Wij werken met omvormers van SMA. SMA is wereldmarktleider in de productie van hoogwaardige omvormers en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Partner van Zekerzon

Binnen 2 minuten afgerond!

Gratis dakscan

Doorloop de stappen en ontdek wat jouw dak op kan leveren met de zonnepanelen van Zekerzon!

Laten we verder gaan

Wat is je energie verbruik?

Laten we verder gaan

Wat zijn je gegevens?

De resultaten staan voor je klaar. Benieuwd naar wat zonnepanelen jou opleveren? Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag af te ronden.

Resultaat

Je hebt de dakscan afgerond!

We nemen spoedig mogelijk contact met je op!

Dakscan afgerond!

Bedankt voor je offerte aanvraag bij Zekerzon!

Een mooie eerste stap naar het duurzaam opwekken van jouw eigen stroom. Onze adviseurs bekijken de resultaten en analyseren jouw specifieke situatie.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een offerte op maat. Houd je mail en je telefoon in de gaten!