Terug naar service

Storing

Staat je vraag of probleem er niet tussen?

Storing

Op vrijwel alle omvormers van SMA zitten drie LED lampjes: een groene, een blauwe en een rode. Hieronder vindt je de betekenis van de drie lampjes.

Groene LED lampje: deze geeft aan of er vermogen wordt geproduceerd, dat wil zeggen of het toestel werkt. Brandt dit lampje constant of knippert het lampje? Dan wordt er energie opgewekt. Is het lampje uit? Dan wordt er geen energie geproduceerd, bijvoorbeeld ‘s nachts. Is het lampje uit maar valt er wel genoeg zon op de panelen? Dan kan er sprake zijn van een storing. Neem contact met ons op.

Blauw LED lampje: deze geeft aan wat de status is van de internetverbinding van de omvormer. Brandt dit lampje constant? Dan heeft de omvormer verbinding met de router voor het internet. Knippert het lampje? Dan wordt er verbinding opgebouwd met de router. Rood LED lampje: deze geeft aan dat er een storing is opgetreden. Neem contact op met onze installatiepartner per e-mail (service@zonnefabriek.nl) of per telefoon (020-6766614 en kies optie 2: service)

Neem contact op met onze serviceafdeling.

E-mail: service@zonnefabriek.nl

Telefoon: 020-6766614 en kies optie 2: service

Binnen 2 minuten afgerond!

Gratis dakscan

Doorloop de stappen en ontdek wat jouw dak op kan leveren met de zonnepanelen van Zekerzon!

Laten we verder gaan

Wat is je energie verbruik?

Laten we verder gaan

Wat zijn je gegevens?

De resultaten staan voor je klaar. Benieuwd naar wat zonnepanelen jou opleveren? Vul onderstaande gegevens in om je aanvraag af te ronden.

Resultaat

Je hebt de dakscan afgerond!

We nemen spoedig mogelijk contact met je op!

Dakscan afgerond!

Bedankt voor je offerte aanvraag bij Zekerzon!

Een mooie eerste stap naar het duurzaam opwekken van jouw eigen stroom. Onze adviseurs bekijken de resultaten en analyseren jouw specifieke situatie.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een offerte op maat. Houd je mail en je telefoon in de gaten!